Energibesparende, designede radiatorer

Energibesparende, designede radiatorer

Vinteren nærmer sig, og med den kommer kulden. Purmos designer radiatorer varmer lige så energibesparende som effektivt. Vælg en radiator i en farve som sætter sit præg på rummet.

Purmos designerradiatorer findes i mange forskellige modeller og farver, men en ting har de tilfælles – de er energibesparende og effektive. De reagerer hurtigt på et ændret varmebehov såvel opad som nedad, og tager også varme til sig fra andre kilder på en effektiv måde (brændeovnsvarme, solvarme og varme fra elektriske apparater). Dette gør at energiomkostningerne mindskes betydeligt.

Radiatorernes effektivitet består også i at de ikke taber varme til grunden, i sammenligning med eksempelvis gulvvarme som kan have et tab på helt op til 10 %. Radiatorerne har også en meget hurtigere nedkøling i sammenligning med gulvvarme. Deres hurtigere reaktionstid på temperaturforandringer gør at de ikke står og arbejder unødigt.

Modellerne findes som lodrette og også i hvid standarddesign. De lodrette radiatorer skaber ikke bare en fornemmelse af højde i lokalet, de er også en kraftig varmekilde der hvor vægarealet er begrænset.

Purmo_FaroV_red_01_high

Den energieffektive radiator Faro V med svagt profileret front, fås i mange forskellige farver.

Faro V – en radiator med svagt profileret front og perforerede sider. Fås i flere dimensioner og farver, anbefalet cirkapris fra 3 575 DKK.

Kos V – en radiator med en glat front og rundede sider. Fås i flere dimensioner og farver, blandt andet en rustfri version, anbefalet cirkapris fra 3 495 DKK.

Relaterede produkter

Leave a reply