Luft til luft-varmepumpe

Luft til luft-varmepumpe

SPØRGSMÅL:

Jeg har en luft til luft-varmepumpe fra en producent, der hedder Comfort Zone. Vi skal skifte radiator i en relativt stor dagligstue. Eftersom udledningstemperaturen en lille smule lavere i disse løsninger, har jeg skønnet, at jeg får brug for konvektorer, hvilket jo ikke altid er lige pænt. Jeg har vedlagt et billede af pumpemodellen.

 

SVAR:

Hej!

Purmos Kon-konvektorer kan sædvanligvis integreres pænt i de fleste miljøer. Hvis man er på udkig efter alternativer, findes der f.eks. Aquilo gulvkonvektorer, hvor man nedfælder konvektorerne i gulvet, mens et gitter oven på lader varmen slippe igennem.

Et andet alternativ kan bestå i at supplere med en lodret radiator, der giver mere varme på en mindre overflade. Eller hvorfor ikke vælge Purmos nye ventilatorradiator Belize, der arbejder som en traditionel radiator, hvor varmebehovet ikke er så stort? Belize har lydløse ventilatorer, der forøger varmeafgivelsen efter behov. De indbyggede ventilatorer arbejder lydløst og forøger ydeevnen i radiatorerne igennem øget konvektion med op til 80%.