Praktisk håndklædetørrer til vand varme

Praktisk håndklædetørrer til vand varme

Java er en praktisk håndklædetørrer til vand varme. Rørenes design og spredte placering gør det nemt at hænge meget på holderen. Selv de mindste modeller kan rumme 4-5 håndklæder, og de største modeller har 7-8 mellemrum, hvor man kan hænge linned eller andet op. Husk at den smalleste model på 400 mm er praktisk til små rum, men at håndklæder ikke kan spredes ud på den.

For Java er effekten tilstrækkelig til både tørring og opvarmning. Fordi håndklædetørreren er lakeret (fås ikke i krom), binder overfladen mindre varme og afgiver så tilpas meget, at man i mange tilfælde kan erstatte en eksisterende radiator med en Java. For at være på den sikre side med hensyn til effekten kan du bruge Purmos-udregneren, eller kontakte en forhandler.

Java findes i fire højder (700, 912, 1336 og 1548 mm) og to bredder (400 og 500 mm). Java levereres som standard i hvid RAL 9016 eller i sølv RAL 9007, men kan også bestilles i 71 forskellige specialfarver. Java er vores absolutte storsælger i Skandinavien og er en meget praktisk håndklædetørrer med vand varme.

Driftstryk 8 bar. Ikke til VVC. Læs også Drift og vedligehold-anvisningen.

Kombiner håndklædetørrer med vand varme med gulvvarme

Hvis du ønsker at kombinere en håndklædetørrer med vand gulvvarme, lykkes det bedst med en holder med centreret kobling (Leros eller Apolima). Den centrerede kobling sidder i midten under håndklædeholderen og tilsluttes til gulvvarmen vha. en Tempco VT ventil*. Ventilen sørger for, at temperaturen sænkes til gulvvarmeniveau. Med TempCo VT klemrækken kan du nemt og til en overskuelig pris integrere en gulvvarmekreds i et eksisterende centralvarmesystem. Takket være TempCo VT regulerer du nemt temperaturen, fordi begge systemer reguleres med kun én ventil. Bemærk at TempCo VT kun er egnet til 2-rørsystemer.

 

*Purmo gulvvarme sælges ikke i Danmark.

Relaterede produkter

Leave a reply