Inspirerende billeder af baderum med elegant design

Inspirerende billeder af baderum med elegant design

Et personligt touch. Dit eget hjem. Dagens trends indenfor indretning handler om at skabe et hjem med individuelle og personlige løsninger, og vi vil gerne dele nogle inspirerende billeder af badeværelser med elegant design med dig. Vi ser ingen grund til, at radiatorer og andre varmeprodukter skal spille en underordnet rolle i hjemmet. Derfor ønsker vi at skabe produkter, som tilgodeser alles smag og behov. Produkter som passer til din personlighed og matcher til din personlighed, ikke bare med tanke på teknik og funktion, men også med hensyn til form, farve og stil. Der findes flere valgmuligheder, end de fleste ofte er klare over. Vi tager også gerne imod tips og idéer fra vores kunder.

 

Billed af badeværelser
Sort håndklædetørrer PURMO Java indeholder mange håndklædetørrere, og er velegnet til større familier eller sporty mennesker, som har et stort behov for at tørre håndklæder og tøj.

Billeder af badeværelser – designradiatorer som forgylder hverdagen

Radiatorer er ikke bare en nødvendighed, de kan også være en kilde til komfort og velvære. Og designet er mindst lige så vigtigt som funktionen. Foretrækker du moderne stilrene linjer, eller mere klassiske modeller? Vi har håndklædetørrere i forskellige stilarter til badeværelset eller gæstetoilettet, løsninger som giver en følelse af omtanke og luksus i hverdagen. Purmos håndklædetørrere forkromes eller overfladebehandles med pulverlak i hvidt RAL 9016 som standard, men findes også i 72 forskellige tilvalgsfarver. Tørreren tilsluttes centralvarmesystemet.

Forhandlere af Purmo findes rundt omkring i Danmark for vandbårne håndklædetørrere, der tilsluttes centralvarmesystemet. Hvis du ved hvilken model, du ønsker, kan du sagtens købe en tørrer i en webshop.

PURMO Leros
Badeværelsesinspiration med PURMO Leros i hvidt RAL 9016.

Relaterede produkter

Leave a reply