Moderne indretning med vertikale radiatorer

Moderne indretning med vertikale radiatorer

Modernismen er en bevægelse inden for arkitekturen, som opstod i 1920erne. Modernismen karakteriseres af en skrabet og geometrisk enkel arkitektur, fri for ornamenter, hvor det er selve formerne og konstruktionen, der står for den arkitektoniske og kunstneriske værdi. Friske, rene linjer, minimalistiske men levende, kendetegner en moderne indretning. Denne indretningsstil med glatte overflader og stilrene rum kan let accentueres med nogle af vores moderne vertikale radiatorer. Gerne kombineret med stærke farver.

Kos V er en vertikal designradiator med en helt glat front, som skaber et rent indtryk af tidløs elegance. Det smukke topgitter og de afrundede sidepaneler sørger for, at linjerne holdes rene fra alle vinkler. Den fås i mange forskellige farver, inklusiv blankt rustfrit stål. En smukt designet håndklædetørrer af rustfrit stål fås som tilvalg. Det dristige design tjener ikke kun til at skabe en følelse af højde, præcist som andre lodrette indretningselementer, men radiatoren er også en kraftig varmekilde i rum med begrænset vægplads.

Purmo-kontor-Kos-spegel-modern-1024x683

Kos V med et spejl, der er limet på, udnytter overfladen maksimalt.

Den glatte, blanke overflade på forsiden af den vertikale designradiator Paros fortsætter uafbrudt til de bløde linjer på sidepanelerne og hele vejen rundt. Dette opsigtsvækkende træk gør Paros uimodståelig at røre ved og er et naturligt samtaleemne til alle værelser i dit hjem. Et valgfrit praktisk håndklædestativ i rustfrit stål tilføjer ekstra funktionalitet til denne radiators smukke form.

Purmo-Kos-red-kitchen-modern-1024x683

Læs mere om radiatorer i design >>

Relaterede produkter

Leave a reply