Sådan kan du male elementerne

Sådan kan du male elementerne

Nu er det farver og ikke hvid, der er fremherskende i indretningssammenhænge, og radiatorerne fra Purmo er ingen undtagelse. Som vejledning og for at forenkle farvevalget, når du vil male elementerne, har Purmo sammensat et farvekort, der består af 71 nye farver.

Det er nemt at vælge farve til elementerne

Den hvide indretningsbølge er sat til side, og vi vil have farver på vægge, møbler og detaljer. Du kan vælge, lige hvilken farve du vil til dine radiatorer, men hvis du vil, hjælper Purmo dig lidt på vej og har udvalgt 71 farver, både RAL-farver og metalliske farver, og sat dem sammen i et velgennemtænkt farvekort.

Når du vælger en farve til dine radiatorer, kan du tænke på det på to måder: Enten at radiatorernes farve skal skille sig ud og optage plads som en dekorativ del af indretningen, eller at den skal harmonere med rummets øvrige stil og farve. En sort radiator mod en lys væg er et eksempel, som giver en tydelig effekt. Et andet alternativ er at male vægge, loft og lister i samme farve, sådan som det ses meget i dag, og der hører radiatoren selvfølgelig med.

Vælg en accentfarve til tapetet, når du skal male elementer
Vælg en accentfarve til tapetet, når du skal male elementerne.

Farven kan selvfølgelig tones lidt ned, fx ved at du maler radiatoren i en blidere farve end tapetets eller væggens. Du kan også vælge en nuance i et mønstret tapet. Vælg da helst en af tapetets lysere farver.

En tommelfingerregel er at vælge den samme farve til alle radiatorer i et rum, men det kan også blive meget fint at vælge en velplaceret radiator og male den og derefter nøje at overveje resten af farvevalget.

I modsætning til at du selv maler din radiator, er radiatorer fra Purmo allerede lakerede og hærdede til at være maksimalt slidstærke, og de har en overflade, der er let at tørre af.

Klik og opdag din farvesammensætning >>

Relaterede produkter

Leave a reply