Tips om billige håndklædetørrere

Tips om billige håndklædetørrere

Hvor finder man tips om billige håndklædetørrere? Ved at google ”køb håndklædetørrer” får man forskellige tips på forskellige hjemmesider og webbutikker som sælger håndklædetørrere. Ganske lovende ser det ud. Problemet er bare at vide noget om kvalitet og garanti også. Der gælder især når man ikke kan mærke og røre ved varen og i det hele taget ikke kender til markedet. Derfor tager vi heller ikke stilling til andre varemærker end vore egne, men her giver vi tips og nogle billige håndklædetørrere fra Purmo. Vælg den rigtige varmekilde til badeværelset!

Billige vandbaserede håndklædetørrere fra PURMO

Purmo-Flores-30-graden

Den klassiske håndklædetørrer Flores er ideel til et areal hvor du ønsker lidt diskret elegance og samtidig kan du beholde en udmærket varmekomfort. Flores behøver ganske liden dybde, hvilket gør den ideel til små rum. Flores er en lige model og standardfarven er hvid RAL 9016, men også andre RAL –farver kan bestilles. Driftstrykket er maks. 8 bar. Ikke til VVC. 1/2” indvendigt gevind.

Rek. pris:
Flores hvid fra 1 295 DKK

Purmo-Flores-CH-purple

Flores CH er en forkromet lige model og den tager ganske liden plads i dybden. Flores Chrome modellerne produceres med en ultramoderne svejseteknik, som gør håndklædetørrerne til at godt alternativ. Driftstrykket maks. 6 bar. Ikke til VVC. 1/2” indvendigt gevind.

Rek. pris:
Flores CH krom fra 1 865 DKK

>> Find din Purmo forhandler

Relaterede produkter

Leave a reply