Varmende inspiration til køkkenet

Varmende inspiration til køkkenet

Køkkenet er der hvor hele familien samles. Når man har gæster bliver køkkenet ofte også opholdsstedet. Køkkenet skal være bekvemt, funktionelt og varmt. Køkkener findes i mange stilarter, former og størrelser, så radiatorerne til køkkener findes også i mange stilarter og farver, så du kan helt sikkert også finde en som passer til din stil. Derfor tilbyder vi varmende inspiration til lige præcis dit køkken!

Det kan være svært at finde en plads til radiatoren i køkkenet når størstedelen af vægpladsen er optaget af skabe og arbejdspladser. Køkkenet er derfor et rum hvor gulvvarme viser alle sine fordele. Husk blot at overveje placeringen af køkkenskabene når du planlægger hvor i gulvet varmeslyngerne skal placeres i gulvet.
En god plads til en radiator i køkkenet er på en smal mellemvæg. Du kan placere en lodret designerradiator her og udstyre den med en håndklædestang til at hænge viskestykker og klude til tørre på.

Purmo Delta Twin kan også leveres med elpatron. En håndklædestang følger med radiatoren.
Purmo Delta Twin kan også leveres med en elpatron. En håndklædestang følger med radiatoren.

Håndklædetørrer i køkkenet

Badeværelsesradiatorer dvs. Effektive håndklædetørrere er godt tilpassede badeværelser, men kan også bruges i køkkenet. Et design udformet som en stige gør det nemt og bekvemt at tørre viskestykker. Muligheden for at tilslutte en elpatron gør at vi kan benytte radiatoren også uden for fyringssæsonen. Desuden er de lette at rengøre hvilket har stor betydning i et køkken.

En række farvealternativer

Vil du have sat kulør på dit køkken? Hvorfor så ikke vælge en radiator eller håndklædetørrer som har en skøn farve? Purmos vandbaserede radiatorer kan fås i hvilken som helst RAL-farve du kunne tænke dig, sågar i anodiske, matte og metalliske farver. Kos V och Faro V kan desuden fås i rustfri stål.

Hvorfor ikke vælge en sommerlig farve som blå, rød eller en lysegrå nuance?

ral-colours

Rette varme på rette sted. Indret med smarte radiatorer.
Rette varme på rette sted. Indret med smarte radiatorer. Kos V findes i rustfri stål.
Purmo_FaroV_red_02_high
Faro V fra Purmo – en rigtig farvebombe i køkkenet!
Purmo Flores blå
Håndklædetørreren Flores i farven Pigeon Blue giver en behagelig temperatur med hurtig varme.

Fandt du noget interessant? Kontakt din lokale forhandler.

Relaterede produkter

Leave a reply